Megoldások – Megrendelés

Egy kis segítség, hogy könnyebben eltudja dönteni a szállítómunkások számát a szobákhoz és a különböző méretű teherautókhoz képest.


1 szoba 2 szoba 3 vagy több szoba

3.5 t-ig

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh

7.5 t-ig

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh

7.5 t fölött

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh

 

Maecenas quis ultricies urna. Nullam gravida pellentesque commodo! Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Sed blandit rutrum libero amet.

Megrendelő űrlap


Válassza ki az ajánlat típusát!

Megrendelő adatai

Írja be a helységet honnan - hova költözik!

Válaszza ki az emeletet!

Jelölje be a szobák és az igényelt rakodók számát

Segédlet a megrendelő űrlap kitöltéséhez

Az ajánlat típusa
Ebben a mezőben válaszhat, hogy csak egy ingyenes árajánlatot kér, vagy a konkrét megrendelését is elküldheti. Természetesen ebben az esetben is egy telefonos megbeszélés teszi a szerződés végére a pontot.
A megrendelő adatai
Ezekben a mezőkben a megrendelő elérhetőségeit kell feltüntetni. Figyeljen a pontos adatok megadására, a későbbi félreértések elkerülése végett.
Honnan - Hova
Az első mezőbe annak a városnak a nevét kell beírni, ahonnan költözne, a másodikba pedig értelemszerűen annak a városnak ahova költözne. Ha mindkettő ugyan az akkor minkét helyre ugyanaz a helységnév kerül.
Válassza ki az emeletet
Itt kiválaszhatja, hogy pl. kertesházból kertesbe, vagy emeletről melyik emeletre lesz a költözés. Ha valamilyen változat nem szerepel a listán akkor alul a megjegyzésben jelezheti nekünk.
Szobák száma
Csak jelölje be, hogy hány szobát szeretne költöztetni. Tapasztalataink alapján már mi körülbelül tudjuk, hogy mire kell számítani.
Rakodók száma
Jelölje be, hogy szám szerint mennyi rakodó szakemberre van szüksége a költözéshez. Telefonos megkereséskor úgyis egyeztetünk.
Megjegyzés
A megjegytzés rovatba minden olyan információt beírhat, ami az előzőekben nem szerepelt és segít a megfelelő minőség szolgáltatás biztosításában. Pl. antik szekrénysor 4db-os, Pianino, stb...
 

Gyakori kérdések

Hétvégén is dolgoznak?
Természetesen mindig alkalmazkodunk a megrendelő igényeihez, ezért ha ez az igény akkor dolgozunk.
Az ország bármely ponjára vállalnak költöztetést?
Igen, megbízható teherautóinkkal az ország bármely pontjára eltudjuk költöztetni a megrendelőt.
Külföldi költöztetés?
Igen, teherautóink rendelkeznek a megfelelő vizsgákkal a külföldre történő költöztetés esetén.
Egy darab bútort is elszállítanak?
Igen, nekünk minden munka egy munka. Nem számít, hogy egy darab, vagy egy egész lakás.
parallax background

VASKÓ ÖCSI FUVAROZÓ Korlátolt Felelősségű Társaság
Kérjen ingyenes tájákoztatást a fenti űrlapon vagy lépjen velünk kapcsolatba


Tovább a kapcsolat oldalra...